плъхове - Съвети за контрол на плъхове, а също и препоръки

Плъховете са последната точка, която желаете да видите в резиденцията си много повече на вашата трапеза за хранене или гардероба си. Плъховете са ужасни опасни същества, които могат да представляват заплахи за вашето здраве, както и за вашите точки. Разбрахте ли, че плъховете имат недостатъчно зрение?

Ако искате да заблудите плъх, както и да го запишете, уверете се, че не го храните с гнила храна или нещо, което не би искало. Плъховете имат силно усещане за аромат, за да разположат храната, така че миризмата на всяка стръв може лесно да се използва, за да може тя да бъде допълнително привлекателна за тях.

Един добър метод за улавяне на плъх е използването на капан за дърво. Това е видът, който винаги виждаме във филми и анимации. Не много хора използват този вид улов, тъй като той може да хване само един плъх наведнъж, както и други просто вярват, че той е къс в обхвата на човечеството, защото това със сигурност ще убие домашния любимец. Можете да използвате лепилна дъска по-скоро, ако сте на меката страна. Те са изработени от дървен материал или картон и са покрити с изключително лепкаво лепило. Когато плъх се натъкне на него, той със сигурност ще се залепи. Как ще отмине? Чрез гладуване до фаталност или задушаване. Постоянно слагам предмет хляб или някакви хлебни трохи на лепилната дъска, за да гарантирам, че плъхът бързо ще поеме стръвта, както и той винаги функционира!

Можете по-скоро да използвате капана за много улов, ако не желаете плъховете в къщата ви да завършат мъртви (което не е вероятно). Единственият проблем е, че трябва да отидете някъде другаде, за да ги зададете безвъзмездно, което означава, че те могат да се завъртят в нечия друга резиденция и дори в собствения си отново. Ако смятате, че в резиденцията ви има много плъхове и всъщност имате проблеми в момента за дълъг период от време, може да вземете под внимание повикването на служба за контрол на вредителите, за да премахнете проблема изцяло.

Плъховете също могат да нанесат щети на жилищни имоти - тъй като много хора, които са съхранявали стара документация, облекло или различен друг текстил в картонени кутии в склад, изгубени или гаражи, могат да ви информират! И също естествено, те нямат нищо против да прокарате няколко от вашата изолация, за да направят гнездата си уютни.

Плъховете са склонни да се преместят право в структури, където има източник на храна наблизо, но контролът върху плъхове е от съществено значение за всички бизнес имоти, дори и тези, които нямат място за хранене, храни или място за съхранение в магазина. Ако сте в близост до такива имоти и плъховете са преместени от тези помещения или чрез лечение на плъхове, или чрез достъп до източника на храна, от който се отърват, те ще се опитат да намерят ново жилище наблизо.

Отидете на тази страница, за да получите повече информация за плъхове.

Независимо дали притежавате търговски обекти или селска къща, има няколко стандартни процедури за контрол на плъховете, които можете да решите сами, за да намалите заплахата от плъхове, които живеят: Гарантирайте, че цялата храна, съхранявана в съоръженията, е обезопасена.

Запечатайте всички контейнери здраво, където това е възможно.

Редовно изхвърляйте боклука от вътрешността на съоръженията.

Закрепете го в силни пластмасови контейнери за съхранение вместо в картонени кутии или найлонови торбички, които можете да ядете, ако държите материали, които плъховете могат да открият ценни за структурата на гнездото.

От съществено значение е да имате контрол върху плъхове, за да спрете всички тези неблагоприятни обстоятелства, посочени по-горе.

Ако искате да заблудите плъх, както и да го хванете, уверете се, че не го храните с гнила храна или нещо, което не би искало. Плъховете имат силно усещане за мирис, за да разположат храната, така че миризмата на всякакъв вид примамки може да бъде удобно използвана, за да стане още по-привлекателна за тях.

Не много хора използват този вид капан, тъй като той може просто да хване един плъх в даден момент, както и други просто предполагат, че е нисък по скалата на човечеството, защото това със сигурност ще елиминира животното, което го избягва. Ако не желаете плъховете в пребиваването ви да се окажат мъртви (което не е вероятно), можете да използвате вместо това улов с много улов. Ако смятате, че в резиденцията ви има много плъхове и също така всъщност сте имали този проблем за дълго време, можете да помислите да се обадите на услугата за контрол на грешки, за да се избавите напълно от проблемите.

Tags: голям плъх, как да изгоним плъховете, как да прогоним плъховете, как да се отървем от мишки и плъхове, как да се отървем от плъхове, капан за плъхове, капани за плъхове, отрова за плъхове, плъх, плъхове, прогонване на плъхове, пръскане против плъхове, унищожаване на плъхове, черен плъх

Comments

Popular posts from this blog

Разберете как точно да търсите специализирани доставчици на жилищно почистване